Line-up

Vrijdag 12 juli

19.00 tot 20.30 uur: GUANA (B)

Westvlaamse 5 koppige rockcoverband met leadzangeres.

Spelen een repertoire van U2 tot AC/DC.

Ambiance verzekert !

22.00 tot 23.30 uur: EDITORS by reEDITORS (NL)

reEDITORS komen, zien en veroveren met een verbazingwekkende live set. De muzikanten van reEDITORS zijn gesmaakt in heel Europa, spelen sinds 2005 samen en rocken met hart en ziel tijdens verscheidende evenementen en festivals. reEDITORS is meer dan klaar om het beste van zichzelf te geven in elke spannende show die ze spelen. Met het immer vertrouwde geluid en gevoel, zet reEDITORS een energieke live set neer met daarin alle hits van de immens populaire EDITORS. Maak je klaar voor veel reEDITORS! reEDITORS zijn Wouter Daemen, Roel Corstjens, Jan-Willem Sniekers en Martijn Hendrix

23.30 tot 02.00 uur : DJ HERCULES (B)

Henri Boone uit Kortrijk, draaide in 2023 op The Island. Decor van het festival was de Noa Beach Club, 1 van de beste 20 clubs wereldwijd waar de internationale top van de DJ’s graag komen. DJ Hercules draaide in 2023 ook tijdens de Gentse feesten.

Zaterdag 13 juli

17.45 tot 20.00 uur : STARSHIFTER (B)

Starshifter is de partyband waar je naar op zoek bent! Deze 6-koppige band brengt met energieke covers een mix van disco, pop, new-wave en andere muziekstijlen die zorgen voor non-stop dansplezier. Of je nu in de mood bent voor de meest uitbundige party of gewoon op zoek bent naar lekkere muziek om op te dansen, bij hen ben je aan het juiste adres. Laat je meevoeren door deze muzikale beesten en beleef een avond vol dans, muziek en pure energie met Startshifter !

21.30 tot 22.45 uur: AC/DC by BON SCOTCH (NL)

Bon Scotch geldt als dé AC/DC tributeband van dit moment die het werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een nauwelijks van origineel te onderscheiden manier vertolkt. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen is er voor de rock(st)er en AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer even in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch. Haar of geen haar meer; headbangen verplicht

22.45 tot 02.00 uur: DJ DE MAN VAN ATLANTIS (B)

Vintage DJ, een DJ zoals in de 70’s. Mengpaneel en 2 platendraaiers, retro visuals, 70’s decoratie, radio jingles. Altijd de sfeer van toen door de speakers en interactie met het publiek.. Hedendaagse hits, disco stampers, ambi, stevige rock, fuifmuziek aangepast aan het thema en smaak. Een aparte mix voor jong en minder jong publiek.

Zondag 14 juli

12.00 tot 13.30 uur: LES TRITONS FUTES (B)

Onweerstaanbare Boyband ! Waarschijnlijk de zwaarste band die ooit in Marke heeft gestaan ! Geniet van de barbecue of feest mee aan de frontline!

15.00 tot 16.30 uur: NICK CAVE BY TENDER PREY (NL)

Theatraal en vol overgave brengt deze band een kleine twee uur durende show naar het podium. Denk aan songs als ‘Higgs Boson Blues’, ‘Mercy Seat’, ‘Ship Song’, ‘Mermaids’, ‘The Good Son’, ‘Jubilee Street’ en ‘Push The Sky Away’. Wie de naam Nick Cave hoort, denkt aan de band The Bad Seeds, aan de Netflix hitserie ‘Peaky Blinders’ met zijn introsong ‘Red Right Hand’ of aan songs als ‘Into My Arms’. En, misschien met gemengde gevoelens, ook aan Kylie Minogue en hun hit samen ‘Where The Wild Roses Grow’. De gast die een bijna ongenaakbaar leven leidde rond sex, drugs en rock ’n roll kennen we tegenwoordig als een sympathieke en innemende man waar je geen genoeg van kunt krijgen. Tender Prey weet als geen ander eenzelfde dynamiek te brengen zoals alleen the man himself dat kan. Approved by Nick Cave.

18.00 tot 19.30 uur: CROWDED HOUSE by WOODFACE (B)

Chris Corn, Bart Mareen, Thomas De Schepper, Wim Verbeke en Mathieu Verfaillie brengen met deze band een schitterend eerbetoon aan de Nieuw-Zeelandse band Crowded House.

21.00 tot 22.30 uur: INXS by INXStacy (B)

INXS-tacy is een tributeband van INXS, de legendarische Australische rockband van wijlen Michael Hutchence. De band bestaat naast frontman Eddy Demeyer uit Tom Ghyselinck (toetsen/gitaar), Christoph Dhaenens (leadgitaar), David Van den Bosch (drums) en Sanne Bostyn (Bas)

22.30 tot 22.40 uur: vuurwerk door VUURWINKEL Marke

22.30 tot 23.59 uur: DJ HAYDEN (B)

DJ HAYDEN is een Marks talent met een grote passie voor muziek. Zijn favoriete muziek is retro maar draait eigenlijk alles wat hem wordt gevraagd. Mensen zien dansen op muziek dat hij draait, daar doet hij het voor. Enkele jaren geleden heeft Hayden gedraaid tijdens Camping Kitch en draait nu voor de 3de maal tijdens Marke Boem Boem
Doorlopend:
Pub, foodtrucks, schietkraam, mechanische surfplank, buitenspelen, animatie, Ponyritjes, goochelaar, camping,…